www.rorifocus.nl
VISSERIJ EN SCHEEPVAARTFOTO'S
***Collectie Willie Versprille***

In dit album vind je foto's van Willie Versprille. Begin jaren '80 was Willie klaar met de visserijschool (of de visserijschool klaar met hem...) en ging hij varen. Tijdens zijn eerste jaren op zee zette hij enkele tientallen kotters op de foto. Oktober 2012, mocht ik van hem zijn collectie opnemen in mijn archief. Helaas overleed Willie op 26 november 2012 aan boord van zijn kotter, de Z-80"Silverpit". Als eerbetoon, zijn foto's in een apart album op mijn website. Met dank aan Ronald Leunge(kotterfoto.nl) voor het bewerken van de foto's.


Welkom op www.rorifocus.nl

Rond 1993 ben ik begonnen met viskotters te fotograferen. Ondertussen ben ik naast visserij, ook andere vaartuigen gaan fotograferen.  Een uitgebreide selectie van al deze vaartuigen vind U op deze site.

De laatste updates staan in dit album:

http://rorifocus.nl/mediaalbum/viewalbumitems/38/

Heeft U vraag of opmerking over een foto?  Ga dan naar Contact, rechtsbovenaan.

Met vriendelijke groet, Ronald Ribbe

Historie Breskens en scheepswerf van de Sande

Naast alle visserij en scheepvaartfoto's, staan op deze site nog 2 speciale onderwerpen die alles met mijn "thuishaven" Breskens te maken hebben.

Met medewerking van fotografen/verzamelaars heb ik een overzicht kunnen maken van de vissersvloot uit Breskens door de jaren heen en van de historie van de Scheepswerf van de Sande.

Naast deze items, is er van de Vlissingse en Arnemuider vissersvloot door de jaren heen, ook een overzicht beschikbaar.

Indien U van mening bent dat U mij nóg verder kunt helpen met oude foto's van Breskense kotters, van scheepswerf van de Sande, De Vlissingse of Arnemuider vloot, kunt U altijd contact opnemen met mij via het contactformulier. 

Laatste reacties
bezoekers
Disclaimer

De auteur van de artikelen op deze site, kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud ervan. Alle foto's op deze site zijn eigendom van ©Ribbe, tenzij anders vermeld.

Ik ben werknemer van MDK. Artikelen, onderschriften bij foto's en reacties, schrijf ik uit eigen naam en niet uit naam van MDK. 

Z-43 of Z-44

Z-43"Pandora" of Z-44"De Caine" beide gebouwd in 1980 Zeebrugge