www.rorifocus.nl
VISSERIJ EN SCHEEPVAARTFOTO'S
****Rorifocus-Nevospel Artikelen****

Nevospel.nl biedt, in samenwerking met rorifocus.nl vanaf nu diverse leuke visserij-kalenders, -onderzetters en -placemats aan!!  Ben je op zoek naar een leuk relatie-geschenk, een leuke aanvulling voor een kerstpakket, of gewoon voor thuis?? Kijk hier wat er mogelijk is!!

 - Week-kalenders in A3 formaat (30 x 42 cm) met vissersvaartuigen van (bijna) alle vissersplaatsen van Nederland en België.

 - Pakketjes van 6 onderzetters 10 x 15 cm (geplastificeerd, dus afneembaar en hittebestendig) met diverse vissersvaartuigen per vissersplaats, of zoals U wenst, kunt U ook zelf een samenstelling maken, bijvoorbeeld 6 verschillende foto's van Uw eigen vaartuig, of 6 dezelfde!! (naar gelang de beschikbaarheid van het aantal foto's per vaartuig)

 - Pakketjes van 4 placemats in A3 formaat (30 x 42 cm) (geplastificeerd, dus afneembaar en hitte bestendig ) met diverse vissersvaartuigen per vissersplaats, per placemat.

 De prijzen:

 - Week-kalender per stuk: 20,00 euro incl. 5,75 verzendkosten

 - Placemats per 4 stuks: 25,00 euro incl. 5,75 verzendkosten

 - Onderzetters per 6 stuks: 12,50 incl. 3,20 verzendkosten

 Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven. U kunt dit navragen bij een eventuele bestelling.

Bent U geïnteresseerd in 1 van de bovenstaande artikelen of heeft U speciale aanvragen??

Het is ook mogelijk andere vaartuigen zoals sleepboten, reddingboten of andere vaartuigen op artikelen te verkrijgen.

(mits aanwezig in mijn collectie foto's of op deze website)

Stuur een mailtje naar:

 rorifocusnevospel@ziggo.nl

 Kijk ook eens op: www.nevospel.nl


Welkom op www.rorifocus.nl

Rond 1993 ben ik begonnen met viskotters te fotograferen. Ondertussen ben ik naast visserij, ook andere vaartuigen gaan fotograferen.  Een uitgebreide selectie van al deze vaartuigen vind U op deze site.

De laatste updates staan in dit album:

http://rorifocus.nl/mediaalbum

/viewalbumitems/38/

Heeft U vraag of opmerking over een foto?  Ga dan naar Contact, rechtsbovenaan.

Met vriendelijke groet, Ronald Ribbe

Historie Breskens en scheepswerf van de Sande

Naast alle visserij en scheepvaartfoto's, staan op deze site nog 2 speciale onderwerpen die alles met mijn "thuishaven" Breskens te maken hebben.

Met medewerking van fotografen/verzamelaars heb ik een overzicht kunnen maken van de vissersvloot uit Breskens door de jaren heen en van de historie van de Scheepswerf van de Sande.

Naast deze items, is er van de Vlissingse en Arnemuider vissersvloot door de jaren heen, ook een overzicht beschikbaar.

Indien U van mening bent dat U mij nóg verder kunt helpen met oude foto's van Breskense kotters, van scheepswerf van de Sande, De Vlissingse of Arnemuider vloot, kunt U altijd contact opnemen met mij via het contactformulier. 

Laatste reacties
bezoekers
Disclaimer

De auteur van de artikelen op deze site, kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud ervan. Alle foto's op deze site zijn eigendom van ©Ribbe, tenzij anders vermeld.

Ik ben werknemer van MDK. Artikelen, onderschriften bij foto's en reacties, schrijf ik uit eigen naam en niet uit naam van MDK. 

Placemat BR-43 voorbeeld