www.rorifocus.nl
VISSERIJ EN SCHEEPVAARTFOTO'S
Welkom op www.rorifocus.nl

Rond 1993 ben ik begonnen met viskotters te fotograferen. Ondertussen ben ik naast visserij, ook andere vaartuigen gaan fotograferen.  Een uitgebreide selectie van al deze vaartuigen vind U op deze site.

De laatste updates staan in dit album:

http://rorifocus.nl/mediaalbum

/viewalbumitems/38/

Heeft U vraag of opmerking over een foto?  Ga dan naar Contact, rechtsbovenaan.

Met vriendelijke groet, Ronald Ribbe

Historie Breskens en scheepswerf van de Sande

Naast alle visserij en scheepvaartfoto's, staan op deze site nog 2 speciale onderwerpen die alles met mijn "thuishaven" Breskens te maken hebben.

Met medewerking van fotografen/verzamelaars heb ik een overzicht kunnen maken van de vissersvloot uit Breskens door de jaren heen en van de historie van de Scheepswerf van de Sande.

Naast deze items, is er van de Vlissingse en Arnemuider vissersvloot door de jaren heen, ook een overzicht beschikbaar.

Indien U van mening bent dat U mij nóg verder kunt helpen met oude foto's van Breskense kotters, van scheepswerf van de Sande, De Vlissingse of Arnemuider vloot, kunt U altijd contact opnemen met mij via het contactformulier. 

Laatste reacties
bezoekers
Disclaimer

De auteur van de artikelen op deze site, kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud ervan. Alle foto's op deze site zijn eigendom van ©Ribbe, tenzij anders vermeld.

Ik ben werknemer van MDK. Artikelen, onderschriften bij foto's en reacties, schrijf ik uit eigen naam en niet uit naam van MDK. 

UK-112"Wilhelmina" in Breskens.

De UK-112"Wilhelmina" van rederij T. de Boer & zonen, arriveerde afgelopen donderdag in Breskens.

De flyshooter had de voorgaande dagen in IJmuiden gelegen i.v.m. de Biddagweek op Urk.

Tijdens de overtocht terug naar Het Kanaal, werd Breskens aangedaan om door Luteijn Hydraulics de flyschootlieren / hydro-pompen na te kijken en af te regelen.

Na een uurtje of 6 tegen de kant gelegen te hebben, vertrok de UK-112 aan het begin van de avond westuit naar Het Kanaal.

Daar werden nog wat schotjes gedaan om te zien of de nieuwe afregeling in orde was.

Het was voor mij de eerste keer dat ik de UK-112 varend op de foto kon zetten. Het grijze weer, kom mijn gelukje niet bederven!!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld