www.rorifocus.nl
VISSERIJ EN SCHEEPVAARTFOTO'S
Welkom op www.rorifocus.nl

Rond 1993 ben ik begonnen met viskotters te fotograferen. Ondertussen ben ik naast visserij, ook andere vaartuigen gaan fotograferen.  Een uitgebreide selectie van al deze vaartuigen vind U op deze site.

De laatste updates staan in dit album:

http://rorifocus.nl/mediaalbum

/viewalbumitems/38/

Heeft U vraag of opmerking over een foto?  Ga dan naar Contact, rechtsbovenaan.

Met vriendelijke groet, Ronald Ribbe

Historie Breskens en scheepswerf van de Sande

Naast alle visserij en scheepvaartfoto's, staan op deze site nog 2 speciale onderwerpen die alles met mijn "thuishaven" Breskens te maken hebben.

Met medewerking van fotografen/verzamelaars heb ik een overzicht kunnen maken van de vissersvloot uit Breskens door de jaren heen en van de historie van de Scheepswerf van de Sande.

Naast deze items, is er van de Vlissingse en Arnemuider vissersvloot door de jaren heen, ook een overzicht beschikbaar.

Indien U van mening bent dat U mij nóg verder kunt helpen met oude foto's van Breskense kotters, van scheepswerf van de Sande, De Vlissingse of Arnemuider vloot, kunt U altijd contact opnemen met mij via het contactformulier. 

Laatste reacties
bezoekers
Disclaimer

De auteur van de artikelen op deze site, kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud ervan. Alle foto's op deze site zijn eigendom van ©Ribbe, tenzij anders vermeld.

Ik ben werknemer van MDK. Artikelen, onderschriften bij foto's en reacties, schrijf ik uit eigen naam en niet uit naam van MDK. 

ST-4"Harmen Senior" voor het eerst in Breskens

De garnalentijd is volop in gang. Dat betekend dat waar de vangsten goed zijn, er een bonte verzameling van kotters uit diverse havens, aan het vissen zijn.

Waarschijnlijk als eerste kotter uit Stavoren ooit, kwam de ST-4"Harmen Senior" afgelopen woensdag garnalen lossen in Breskens.

Schipper Harmen Visser, kwam niet voor het eerst in Breskens.

Hij had de haven al eerder aangedaan met de UK-12 en UK-190 van/met collega Jan van Dokkum.

Ook de UK-12 was nu van de partij.

Een klein detail: waar Harmen voordien bij van Dokkum heeft gevaren, vaart nu een zoon van Jan van Dokkum bij Harmen Visser op de ST-4.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld