www.rorifocus.nl
VISSERIJ EN SCHEEPVAARTFOTO'S
Welkom op www.rorifocus.nl

Rond 1993 ben ik begonnen met viskotters te fotograferen. Ondertussen ben ik naast visserij, ook andere vaartuigen gaan fotograferen.  Een uitgebreide selectie van al deze vaartuigen vind U op deze site.

De laatste updates staan in dit album:

http://rorifocus.nl/mediaalbum/viewalbumitems/38/

Heeft U vraag of opmerking over een foto?  Ga dan naar Contact, rechtsbovenaan.

Met vriendelijke groet, Ronald Ribbe

Historie Breskens en scheepswerf van de Sande

Naast alle visserij en scheepvaartfoto's, staan op deze site nog 2 speciale onderwerpen die alles met mijn "thuishaven" Breskens te maken hebben.

Met medewerking van fotografen/verzamelaars heb ik een overzicht kunnen maken van de vissersvloot uit Breskens door de jaren heen en van de historie van de Scheepswerf van de Sande.

Naast deze items, is er van de Vlissingse en Arnemuider vissersvloot door de jaren heen, ook een overzicht beschikbaar.

Indien U van mening bent dat U mij nóg verder kunt helpen met oude foto's van Breskense kotters, van scheepswerf van de Sande, De Vlissingse of Arnemuider vloot, kunt U altijd contact opnemen met mij via het contactformulier. 

Laatste reacties
bezoekers
Disclaimer

De auteur van de artikelen op deze site, kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud ervan. Alle foto's op deze site zijn eigendom van ©Ribbe, tenzij anders vermeld.

Ik ben werknemer van MDK. Artikelen, onderschriften bij foto's en reacties, schrijf ik uit eigen naam en niet uit naam van MDK. 

De Z-582 is geborgen en binnen gebracht in Oostende...

In de haven van Oostende is het wrak van de Z-582"Assanat" binnen gebracht op oudjaarsdag 2016.

Bergers van Multraship uit Terneuzen, hebben, met de hijsbok Cormorant, het wrak op locatie omgekeerd en rechtop gelegd voor transport.

Onder begeleiding van de Multrasalvor III, de Provider en de SPN-09, ging de hijsbok Cormorant 's nachts onderweg naar Oostende.

Rond het middag uur ariveerde het convooi in Oostende, waar werd afgemeerd langszij het gebouw van de MRCC (kustwacht Oostende)

In de komende dagen wordt verder onderzocht hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, waarbij 1 persoon overleed, 1 persoon nog steeds vermist is en 1 persoon werd gered vanaf de omgekeerde romp...

De foto werd gemaakt door A. Verleene 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld